Участь греко-католицького духовенства в організації соціального захисту українського населення Східної Галичини (за матеріалами галицької преси 20 - 30-х рр. ХХ ст.) - Гнип, І. (Схід, 2011)
У статті на основі аналізу матеріалів галицької преси 20-30 рр. ХХ ст. з'ясовується місце та роль греко-католицького духовенства в процесі організації соціального захисту українського населення Східної Галичини.