Концептуальна модель оцінки інвестиційного потенціалу підприємства роздрібної торгівлі - Жувагіна, І. (Схід, 2011)
У статті досліджено сутність інвестиційного потенціалу підприємства роздрібної торгівлі, визначено його особливості, розроблено концептуальну модель його оцінки. Останнє дозволяє конкретизувати та провести якісно процес оцінювання інвестиційного потенціалу в підприємствах роздрібної торгівлі, обґрунтувати адекватний галузевій специфіці методичний інструментарій.