Формування та управління банківськими депозитами - Заславська, О. (Схід, 2011)
У статті розглядається проблема ресурсного забезпечення комерційних банків. Виконано аналіз формування депозитних ресурсів банківської системи України. Розглянуто проблеми формування та управління депозитами в контексті оптимізації ресурсної бази банку.