Просвітницька діяльність протоієрея Серафіма Серафімова - Гветадзе, І. (Схід, 2011)
У статті висвітлюється педагогічна й наукова діяльність відомого просвітника й духовного подвижника середини ХІХ ст. протоієрея Серафіма Серафімова. Особливу увагу приділено аналізу його праць й оцінці внеску у вивчення історичного та культурного буття маріупольських греків.