Фінансове звітування як система розкриття інформації - Івахів, Ю. (Схід, 2011)
У статті обґрунтовано поняття "фінансове звітування" як система створення, перевірки, подання й використання інформації про господарську діяльність підприємств. Наведено основні відмінності між фінансовим звітуванням як процесом і фінансовою звітністю як інформаційним продуктом.