Проблема управління суспільством у німецькій філософії ХVІІІ - ХІХ ст. - Ковнєров, О. (Схід, 2011)
У статті виконано аналіз системи управління у філософії Канта, філософії діяльності й управлінських процесів у творчості Фіхте, а також проаналізована взаємозалежність керівника й підлеглого у філософії Гегеля.