Економічні підходи до управління незв'язаною диверсифікованістю в умовах господарської діяльності підприємства - Бокань, О. (Схід, 2011)
У статті на підставі вивчення особливостей реалізації та застосування зарубіжного досвіду запропоновано варіант адаптації стратегії диверсифікованості до умов господарської діяльності України. Розроблено кількісні показники диверсифікованості, оцінка яких дозволяє знизити господарські ризики підприємства.