Науково-технічний потенціал Прикарпаття: досягнення і проблеми (1965-1970-ті рр.) - Давидович, С. (Схід, 2011)
У статті розкрито діяльність численних союзних науково-дослідних установ, проектно-конструкторських інститутів, філій, лабораторій, станцій, історію створення вищого технічного навчального закладу - Інституту нафти і газу та їх внесок в історію розвитку економіки та науки Івано-Франківщини.