Концепція походження Русько-Литовської держави за творами В. Б. Антоновича - Панов, Д.І. (Держава і право, 2010)
Висвітлюється концепція походження РуськоЛитовської держави В. Б. Антоновича. Звертається увага на причини, механізм утворення, форму та особливості внутрішнього устрою, а також на етнічні особливості Великого князівства Литовського.