Інститут прокуратури на Буковині у складі Румунії (1918–1940 рр.) - Торончук, І.Ж. (Держава і право, 2010)
Здійснено історикоправовий аналіз інституту прокуратури на Буковині у міжвоєнний період. Особлива увага звертається на законодавче регламентування, структурну організацію та кадрове забезпечення органів прокуратури на Буковині у 1918–1940 рр.