Перспективи розвитку теплової енергетики на півдні України із застосуванням альтернативних видів палива - Бурдельна, Г.; Толишев, Е. (Схід, 2011)
У статті досліджена можливість розвитку виробництва теплової енергії на півдні України на базі використання продукції сільського господарства. Визначено обсяги можливого виробництва альтернативного (відновлюваного) палива й економії природного газу як дорогої імпортної складової в тепловій енергії, споживаної регіоном.