Оцінка ринкових перетворень в економіці області (на прикладі Луганської області) - Тісунова, В. (Схід, 2011)
У статті визначено відповідність ринкових перетворень в індустріальній області задек- ларованим положенням; розроблена матриця трансформаційних заходів у межах Луганської області на основі використання сучасних прийомів оцінки й зіставлення ролі різних видів економічної діяльності.