Концепція активізації людського чинника в сучасному корпоративному процесі - Чернова, В. (Схід, 2011)
У статті запропоновано сучасну концепцію активізації людського чинника в процесі розвитку корпоративних відносин в Україні. Зроблено висновок щодо розширення меж участі людини в економічному управлінні.