Історико-філософський аналіз справедливості як соціальної чесноти в процесі формування стабільного ділового колективу - Ковнєров, О. (Схід, 2011)
У статті виконано історико-філософський аналіз місця справедливості як соціальної чесноти в процесі формування стабільного ділового колективу. Доведено, що справедливість тут виступає не лише як орієнтир для індивідуальної поведінки фахівців, але і як норма існування колективу, запорука його стабільності.