Інноваційна модель фахової підготовки робочої сили як інструмент накопичення людського капіталу - Швець, І.; Єськов, О.; Захарова, О. (Схід, 2011)
У статті обґрунтована інноваційна модель фахової підготовки робочої сили, яка створена з метою професіоналізації всіх етапів навчального процесу. Визначено умови формування індивіда як висококваліфікованого та компетентного професіонала.