Техніко-технологічне оновлення матеріально-технічного потенціалу аграрного сектора економіки - Клокар, О. (Схід, 2011)
У статті визначено та проаналізовано основні етапи техніко-технологічного оновлення матеріально-технічного потенціалу аграрного сектора економіки. Акцентовано увагу на реалізації кожного з етапів на базі колишніх районних та обласних технічних парків із забезпеченням їх істотної матеріальної підтримки. Це сприятиме розробці довгострокової політики ефективного відтворення ресурсного потенціалу агросфери.