Взаємодія структурних елементів культуротворчого буття - Федь, В. (Схід, 2011)
У статті розглядається проблема визначення структурних елементів культуротворчого буття та досліджується їхня взаємодія. У вигляді окремих схем подано авторське розуміння моделей взаємодії першоелементів культуротворчого буття (Людина - Природа - Культура), зокрема історичної, сучасної та "продуктивної" моделі. Розглянуто схему взаємодії світоглядних парадигм і традицій, різних видів діяльності та ін.