Концепт громадянського суспільства в історії європейської філософської думки (частина І) - Білоус, А. (Схід, 2011)
Стаття присвячена осмисленню європейської традиції в інтерпретації концепту громадянського суспільства. У запропонованій розвідці увага зосереджується на детермінантах і чинниках доконечності еволюції згаданого поняття в контексті європейського теоретичного поля.