Основні тенденції інноваційної діяльності українських підприємств у ХХІ ст. - Кошевцова, М. (Схід, 2012)
У статті досліджено характер та основні тенденції інноваційної діяльності в Україні в перше десятиліття ХХІ ст. Аналіз проведено за такими показниками: інноваційна активність підприємств, джерела фінансування, регіональна та галузева структура інновацій, джерела витрат.