Концепт громадянського суспільства в історії європейської філософської думки (частина ІІ) - Білоус, А. (Схід, 2012)
Стаття присвячена осмисленню європейської традиції в інтерпретації концепту громадянського суспільства. У запропонованій розвідці увага зосереджується на детермінантах і чинниках доконечності еволюції згаданого поняття в контексті європейського теоретичного поля.