Діагностика фінансового стану корпорації в умовах динамічного зовнішнього середовища - Кужелєв, М.; Меженська, В. (Схід, 2012)
У статті визначено сутність основних напрямів і проблем діагностики фінансового стану корпорації в умовах динамічного зовнішнього середовища, теоретичний спосіб вирішення яких запропоновано у вигляді концепції, а практичне застосування проведено на основі ідей теорії системної динаміки.