Роль та місце угорської нацменшини в українсько-угорських міждержавних відносинах - Андрейко, В. (Схід, 2012)
У статті досліджується процес становлення та розвитку системи українсько-угорських міждержавних відносин, висвітлюється місце й роль угорської національної меншини при формуванні українсько-угорського співробітництва. На основі аналізу зовнішньої політики Угорської Республіки щодо угорців, які проживають поза межами етнічної батьківщини, зроблено спробу розкрити особливості діяльності угорської національної меншини в Україні.