Модернізація технологій управління економічним розвитком міста на принципах менеджменту - Монастирський, Г. (Схід, 2012)
У статті подано результати дослідження теоретико-методологічних та практичних підходів до формування концепції модернізації технологій управління економічним розвитком міста. Обґрунтовано пріоритетність розгляду міста як економічної системи, розвиток якої є об'єктом впливу суб'єктів управління різного ієрархічного рівня. Доведено доцільність застосування технологічної концепції управління економічним розвитком міста, яка передбачає застосування системи економічних інструментів муніципального менеджменту