Соціальна справедливість як фактор розвитку пенсійної системи України - Рад, Н. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано окремі аспекти розвитку вітчизняної пенсійної системи в контексті реалізації одного з її основних формоутворюючих факторів - соціальної справедливості. Установлено коло проблемних питань у межах пенсійних відносин, розроблено пропозиції з удосконалення концепції вітчизняної пенсійної системи в контексті розвитку економіки та побудови соціальної держави.