Внутрішній контроль як фактор зниження аудиторських ризиків - Стоян, О. (Схід, 2012)
У статті розглянуто систему внутрішнього контролю, спрямованого на зниження аудиторських ризиків при здійсненні аудиторських перевірок, розкрито підходи до визначення аудиторського ризику згідно з міжнародними стандартами аудиту редакції 2010 року. Виокремлено основні етапи процедур, що використовуються аудиторами при здійсненні аудиторських перевірок. Визначено напрями поліпшення процесу оцінки ризиків під час аудиторської перевірки.