Причинний комплекс вчинення розбійних нападів на банківські установи - Логвиненко, А.В. (Держава і право, 2010)
В статті розглядаються особливості причинного комплексу, що сприяють вчиненню розбійним нападам на банківські установи. Головної уваги приділяється впливу