Міхеєва О. Становлення та функціонування правоохоронних органів УСРР (1921-1928 рр.): історичні аспекти - Безпалов, М.Є. (Схід, 2012)
Рецензія на монографію: Міхеєва О. Становлення та функціонування правоохоронних органів УСРР (1921-1928 рр.) : історичні аспекти : [монографія] / Оксана Міхеєва. - Донецьк : Східний видавничий дім, 2011. - 454 с.