Кодифікація законодавства про працю - нагальна потреба сьогодення - Лазор, Л.І. (Держава і право, 2010)
Рецензія на книгу: Кодифікація трудового законодавства України / За ред. Н.М. Хуторян та ін. - Х.:ФІНН, 2009. - 432 с.