Стадії укладення договору лізингу - Логвинчук, Р.П. (Держава і право, 2010)
Узагальнено вітчизняний та зарубіжний досвід укладання лізингових угод. Здійснено структуризацію стадій лізингового процесу. Ключові слова: лізингова угода, лізингодавець, лізингоодержувач.