Фінансова діяльність митних органів України крізь призму митної справи - Губерська, Н.Л. (Держава і право, 2010)
Розглядаються деякі питання фінансової діяльності митних органів, митна справа України та її правове регулювання. Аналізуються правовий статус окремих органів, що забезпечують правове регулювання митної справи.