Проблеми кредитної діяльності банківських консорціумів - Грошева, В.К. (Держава і право, 2010)
Розглянуто правову регламентацію порядку здійснення консорціумного кредитування, внесено пропозиції щодо вдосконалення нагляду банківського консорціумного кредитування.