Підвищення ефективності виконання судових рішень в контексті трансформації державної виконавчої служби - Ігонін, Р.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується правовий взаємозв’язок, що існує між прийняттям та виконанням судового рішення. Розглядається проблема удосконалення механізму виконання судових рішень