Еволюція правового забезпечення обов’язкового медичного страхування в Україні - Самілик, Л.О. (Держава і право, 2010)
Розглянуто проблеми розвитку адміністративно-правового забезпечення медичного страхування в Україні. Досліджено положення законопроектів щодо обов’язкового медичного страхування, виокремлено запропоновані в них адміністративно-правові механізми.