Правова природа юридичного факту - Гордєєв, В.В. (Держава і право, 2011)
Досліджено правову природу юридичних фактів. Узагальнено теоретичні погляди стосовно юридичних фактів, їх ознак та класифікацій. Запропоновано власне визначення юридичного факту.