Проблеми вдосконалення антидискримінаційного законодавства України - Вітман, К.М. (Держава і право, 2011)
Розглядаються головні недоліки антидискримінаційного законодавства України, аналізуються законодавчі спроби їх усунення та політичні перешкоди, які виникають на шляху імплементації європейських антидискримінаційних норм в українське законодавство.