Функція визначення загальної політики МОП - Мельник, Н.С. (Держава і право, 2011)
Досліджено функцію визначення загальної політики МОП. Аналізуються і основні нормативно-правові парадигми соціальної справедливості, які скеровують дії певних груп країн-членів МОП та відповідно учасників її Генеральної конференції.