Проблема взаємодії влади і суспільства в сучасних вітчизняних наукових дослідженнях - Рубан, Ю.Г. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано стан дослідження проблеми взаємодії влади і суспільства сучасними вітчизняними науковцями. Зроблено висновок, що проблема взаємодії влади і суспільства є предметом сучасних міждисциплінарних досліджень насамперед таких галузей як політичні науки та державне управління, у межах яких науковці розглядають цю проблему крізь призму комунікативної діяльності органів державної влади, їх взаємодії зі ЗМІ та інститутами громадянського суспільства.