Проблеми визначення поняття «територіальне море» та його закріплення у конвенції ООН з морського права 1982 р. - Кривак, В.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуті питання статусу територіального моря відповідно до Конвенції ООН 1982 р.: ширина територіального моря, режим його використання, характерні ознаки та запропоновано законодавче визначення його поняття.