Формування теоретико-методологічних підходів до дослідження політичного стереотипу - Михальчук, Н.В. (Держава і право, 2011)
Аналізуються основні етапи формування теоретико-методологічних підходів до дослідження низки індивідуально-психологічних та суспільно-політичних феноменів свідомого і прихованого характеру, за своїми характеристиками близьких до стереотипів, які вплинули на сучасне розуміння стереотипу політичного.