Фактори та пріоритети розвитку науки фінансового права - Хохуляк, В.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються фактори подальшого розвитку науки фінансового права. Зроблено спробу охарактеризувати головні пріоритети сучасних наукових досліджень фінансово-правових явищ.