Деякі наукові підходи до визначення і формування державної етнонаціональної політики в Україні - Асланов, С.А. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано концептуальні підходи до визначення і формування державної етнонаціональної політики в Україні та розглянуто її теоретико-методологічні засади.