Концепт «державна політика» в сучасній науці - Музиченко, Г.В. (Держава і право, 2011)
Розглядається концепт «державна політика» в межах сучасних суспільно-політичних досліджень, аналізується його зміст та міждисциплінарний підхід до аналізу. Визначається необхідність його наукового осмислення в межах науки про політику та доцільність розгляду як теорії середнього рівня, що поєднує теоретичні уявлення та емпіричні дослідження, що дає змогу політичній науці відповідати на виклики часу.