Референдум як інструмент зворотного зв’язку: світові тенденції та Україна - Масич, В.В. (Держава і право, 2011)
Виявлено світову тенденцію до зростання кількості референдумів як інструмента зворотного зв’язку між державою та громадянами; з’ясовано основні перешкоди для застосування такого механізму безпосередньої демократії в Україні.