Особливості набуття права власності об’єднаннями громадян України - Ущапівська, Л.В. (Держава і право, 2011)
Дослiджуються особливості набуття права власності об’єднаннями громадян України. Розкриваються проблеми необхідності удосконалення чинного законодавства в частині здійснення об’єднаннями громадян підприємницької діяльності та питання щодо обмежень набуття права власності політичними партіями.