Юридичні особи, які здійснюють регулювання у сфері житлово-комунального обслуговування населення - Накоренок, В.П. (Держава і право, 2011)
Подана цивільно-правова характеристика юридичних осіб, які здійснюють регулювання та контроль житлово-комунальної сфери, визначення особливостей їх повноважень.