Конструктивна дилема практики розгляду адміністративних спорів і судовий прецедент: необхідність співіснування - Діордіца, І.В. (Держава і право, 2011)
Досліджено проблематику законодавчого закріплення положень щодо обов’язковості судового прецедента в адміністративному судочинстві з урахуванням вітчизняної правової традиції.