Пріоритетні напрями зовнішньої політики Чеської Республіки на сучасному етапі - Кіцила, Л.Ю. (Держава і право, 2011)
Розглядаються основні пріоритети зовнішньої політики Чехії, починаючи з 1993 р., коли на політичній карті світу з’явилася незалежна держава Чеська Республіка.