Кримінально-правова охорона прав на об’єкти інтелектуальної власності: новий рівень вирішення проблеми - Харченко, В.Б. (Держава і право, 2011)
Рецензія на монографію: Нерсесян А.С. Кримінально-правова охорона прав інтелектуальної власності: Монографія. – Хмельницький: Видавництво Хмельницького університету управління і права, 2010. – 192 с.