Трансформаційна сутність лібералізму - Римаренко, С.Ю. (Держава і право, 2011)
Рецензія на монографію: Куц Г. М. Ліберальні трансформації політичного простору: Монографія; За наук. ред. Ю. І. Макара. – Х.: Віровець А.П.; «Апостроф », 2011. – 300 с.