Відповідальність за невиконання авторського договору - Вахонєва, Т.М. (Держава і право, 2011)
Розглядається юридична сутність договірної відповідальності за невиконання авторського договору, її співвідношення із загальними положеннями відповідальності за невиконання зобов’ язань. Визначено можливі порушення авторського договору.